Опит, от който се нуждаете.
Резултати, които искате.

АДВОКАТСКО ДРУЖЕСТВО

БОЖИКОВ И ВЪТЕВ

Адвокатско дружество „Божиков & Вътев“ е основано през 2020 г. от адвокати с богат опит в областта на търговското право и в процесуално представителство.
Адвокатско дружество специализира в предоставянето на услуги в следните правни сфери:
адвокатска кантора
Адвокатско дружество „Божиков & Вътев“ работи с клиенти от сферите на здравеопазването, финансите, хотелиерството, земеделието и маркетинга.

Водещите принципи на работата ни

Artboard 1

Навременна реакция.

Професионалният опит ни е научил, че навременната реакция е най-значимият фактор в работата на един адвокат. За нас е от съществено значение да предоставяме решения на проблемите на нашите клиенти възможно най-бързо и ефикасно. На първо място винаги поставяме техните нужди и интереси, като подхождаме с разбирането, че клиентът има нужда от решение на казуса си сега и веднага.
Artboard 1 copy

Висока прецизност.

Стремежът ни към навременна реакция не е за сметка на високото качество. Изпълняваме работата си с висока прецизност и професионализъм.
Artboard 1 copy 2

Повече от едно решение.

Наша мисия е да представим повече от едно решение на даден правен проблем, както и повече от един подход за постигане на поставената от клиента крайна цел. За нас е важно клиентите ни да имат възможността да изберат кое решение е най-подходящо за тях. Поемаме отговорността да следваме изборите на клиентите ни и да ги изпълним внимателно, грижливо и точно, спазвайки водещия принцип за защита на техните правата и законни интереси.
ДЕЙНОСТИ

Сфери на практикуване

Сфери на практикуване – Вижте в кои сфери на правото имаме компетентност и може да Ви помогнем.
КОНТАКТИ

Връзка с нас

Имате въпроси? Свържете се с нас!